Dela uitvaartverzekering: de voordelen

dela uitvaartverzekering

Als u overlijdt, zijn uw nabestaanden verantwoordelijk voor het organiseren van uw uitvaart en zijn zij bovendien verantwoordelijk voor het dragen van de kosten voor de uitvaartverzorging. Wilt u voorkomen dat uw nabestaanden duizenden euro’s moeten betalen voor uw uitvaart en mogelijk zelfs in de financiële problemen komen door uw dela uitvaartverzekeringuitvaart? Sluit dan een Dela uitvaartverzekering af en verzeker uw Dela uitvaart van A tot Z om dit soort vervelende situaties na uw overlijden te voorkomen. Bent u benieuwd naar de voordelen van Dela uitvaartverzekeringen? Lees dan meer over de pluspunten van de uitvaartverzekering Dela in dit artikel.

 

Voordeel 1: ondersteuning voor uw nabestaanden

Het belangrijkste voordeel van de begrafenisverzekering Dela, is het feit dat uw nabestaanden met deze uitvaartverzekering van een goede ondersteuning profiteren na uw overlijden. Zo krijgen uw nabestaanden praktische hulp en persoonlijke nazorg na uw overlijden, maar zijn uw nabestaanden bovendien verzekerd voor alle kosten die betaald dienen te worden om uw begrafenis te organiseren. En omdat een begrafenis hoge kosten met zich mee kan brengen, is het zeker een voordeel als deze kosten voor uw nabestaanden vergoed worden.

 

Voordeel 2: een lage maandelijkse premie

dela uitvaartverzekeringEen ander voordeel van een uitvaartverzekering België van Dela, is het feit dat deze Dela uitvaartverzekering slechts een lage maandelijkse premie per maand vraagt. U hoeft dus slechts een klein bedrag per maand af te staan, maar krijgt voor dit bedrag wel een aantrekkelijk kapitaal terug na uw overlijden.

 

Voordeel 3: bepaal zelf uw eindkapitaal

Daarnaast kunt u zelf bepalen wat u nodig heeft voor kapitaal als u overleden bent. Vindt u een sobere begrafenis voldoende? Dan kunt u een Dela uitvaartverzekering afsluiten met een kleine premie en een wat kleiner kapitaal. Vindt u het belangrijk dat uw begrafenis exclusief en uitgebreid wordt of heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw uitvaart? Dan kunt u kiezen uit diverse uitvaartverzekeringen met een wat grotere dekking en een groter kapitaal om uit te keren.

 

Voordeel 4: de begrafenisverzekering is aftrekbaar

Het laatste voordeel van de uitvaartverzekering van Dela, is het feit dat deze verzekering aftrekbaar is bij de belasting. Vult u de belastingaangifte in en heeft u premie betaald voor de uitvaartverzekering van Dela, dan kunt u deze premie van uw inkomen aftrekken als kosten die u heeft gemaakt. Hierdoor hoeft u minder belasting te betalen, waardoor het afsluiten van de verzekering ook fiscaal interessant is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *